De yogales voor jongeren

yogales-tieneryoga

De Yogales

TrueColorz Yoga voor jongeren wordt aan 2 verschillende leeftijdsgroepen gegeven, de leeftijd is een indicatie en zeker geen keurslijf. Zo kan het zijn dat je als 13-jarige meer thuis voelt in de 10+ les of dat je op je 9e jaar al mee kan doen. Het is altijd mogelijk om in beide lessen een keer mee te doen, zodat je zelf kan ervaren wat het beste bij jou past.
De meeste oefeningen in mijn lessen vinden hun oorsprong uit de Hatha Yoga. Ik vind het leuk om meerdere stijlen in mijn lessen te integreren, iedere vorm van yoga heeft wel iets moois te bieden.
Een les bestaat uit yogahoudingen en -bewegingen, zonnegroeten, adembewustzijn, concentratie- en ontspanningsoefeningen en mindfulness.

tieneryoga - yoga voor jongeren

Hoe doen we dat?

Op een yogamat, op blote voeten en makkelijk zittende kleding. Je kan iets warms meenemen om tijdens de eindontspanning aan te doen. Door  yoga te doen raak je veel afvalstoffen kwijt, het is daarom belangrijk om na de les voldoende water te drinken om deze afvalstoffen te kunnen afvoeren. Tijdens de les zijn we off line 😉

yoga-jongeren-locatie

Waar we doen we dat?

In het mooiste huis van Klarendal: Yogahouse Arnhem, modekwartier Arnhem. De fijne sfeer en warmte is bij binnenkomst direct voelbaar. Een gezellig ingerichte loungeruimte om wat te drinken na de les of om even te wachten voor de les. Een ruime zaal met lichtkoepel, vloerverwarming en aparte kleedruimte. Yogamatten, meditatiekussens, dekens e.d. aanwezig.

Yogahouse Arnhem:  

Putstraat 11
6822 BE Arnhem
(2 minuten lopen vanaf station Velperpoort)

Lounge-Yogahouse

Wanneer doen we dat?

Elke vrijdagmiddag
Van 15u45 tot 16u45: vanaf 10 t/m 12 jaar
17u00 tot 18u00: 13 jaar en ouder

Yogahouse Arnhem

Wat kost het?
  • Proefles € 5,-
  • Losse les € 11,50
  • Yogakaart van 10 lessen € 85,-